Bukan sahaja telefon pintar yang dilancarkan Huawei di Malaysia baru-baru ini, kerana selain daripada siri Mate 50 dan barisan Nova 10, Huawei turut meluangkan masa untuk melancarkan pilihan tablet julat pertengahan baharu mereka di sini, Huawei MatePad SE 10.4.

“Sempena sambutan pelancaran rasmi MatePad SE, HUAWEI Malaysia menawarkan promosi jualan eksklusif di mana hadiah percuma bernilai sehingga RM200 diberikan untuk setiap pembelian yang dibuat.”

HUAWEI MatePad SE 10.4-inci, tablet serba boleh yang direka untuk kegunaan isi rumah yang menjalankan HarmonyOS 3, baru-baru ini dikeluarkan pada harga yang boleh diakses iaitu RM 999 – menawarkan khazanah keupayaan hiburan rumah baharu. Berkuat kuasa hari ini sehingga 30 November 2022, pelanggan yang membeli MatePad SE 10.4-inci akan layak menerima hadiah percuma termasuk Folio Cover (bernilai RM129), dan ganjaran HMS eksklusif bernilai sehingga RM 200.

Generasi Terbaru MatePad

HUAWEI MatePad SE 10.4-inci generasi baharu ialah segala-galanya yang diharapkan oleh pengguna daripada tablet, memberikan pengguna kebebasan untuk menonton dan menyemak imbas dengan mudah. Terutamanya, MatePad SE hadir dengan pelbagai pembelajaran dalam talian baharu, pembacaan e-buku dan ciri penyemakan imbas berita, untuk memenuhi keperluan seisi keluarga.

HUAWEI MatePad SE 10.4-inci dilengkapi dengan 10.4-inci 2K Eye Comfort HUAWEI FullView Display yang luas, yang telah lulus pensijilan TÜV Rheinland Low Blue Light dan Flicker-free untuk melegakan keletihan mata yang terbukti. Nisbah skrin-ke-badan 83% memberikan pengalaman tontonan yang mengasyikkan manakala badan 440 g ringan lapang dengan bingkai tengah yang teguh memastikan penggunaan tahan lama. Badan tablet telah lulus beberapa siri ujian penyemperitan yang ketat, dan lebih lengkap untuk menangani kemalangan yang sekali-sekala dihadapi dalam kehidupan seharian.

Feature Yang Terdapat Di HUAWEI MatePad SE 10.4

Pemandangan yang Luas, Menenangkan Mata
HUAWEI MatePad SE 10.4-inci menampilkan Paparan Paparan Penuh HUAWEI 2K dengan nisbah skrin-ke-badan pada 83%, memberikan pandangan yang jelas dan terang hanya dengan sekali imbas. Pelarasan kecerahan tahap 4096 berubah dalam masa nyata untuk mengambil kira keadaan pencahayaan ambien dan memastikan mata segar pada setiap saat. Tablet ini telah memperoleh pensijilan TÜV Rheinland Low Blue Light dan bebas Flicker, menunjukkan pelepasan keletihan mata yang terbukti.

Bergaya, Penampilan Minimalis
Diperbuat daripada aloi aluminium, kemasan berkilat metalik HUAWEI MatePad SE telah menambahkan sedikit elemen minimalis pada reka bentuknya yang bergaya.

Sebagai tablet yang dicipta untuk keluarga, HUAWEI MatePad SE 10.4-inci beratnya hanya 440 g dan selesa untuk digenggam. Dengan ketahanan yang dipertingkatkan, HUAWEI MatePad SE yang serba baharu sesuai untuk kanak-kanak.

Surround Sound dikuasakan oleh Huawei Histen 8.0
HUAWEI MatePad SE 10.4-inci memuatkan dua pembesar suara ke dalam badan langsingnya, yang menjana bunyi dari kedua-dua belah, kiri dan kanan, memberikan pengalaman audio yang mengasyikkan. Histen 8.0 menampilkan kesan audio berasaskan konteks yang boleh disesuaikan secara automatik dan penalaan halus, yang merangkumi julat frekuensi dan tahap kelantangan, serta menyokong peningkatan suara yang jelas.

HUAWEI MatePad SE 10.4-inci mempertingkatkan suara, untuk menjadikan dialog filem, video pendek, kursus dalam talian dan panggilan video sebagai kegembiraan semata-mata. Algoritma pengekstrakan suara manusia saluran tengah yang unik menjadikan suara menonjol. Lebih baik lagi, HUAWEI MatePad SE 10.4-inci menggunakan algoritma lapisan bawah untuk mengenal pasti jenis apl dan melaraskan kesan bunyi pembesar suara secara automatik, memastikan bunyi tulen tanpa perlu mengangkat jari.

HarmonyOS 3: Perisikan Mendapat Peningkatan
HarmonyOS 3 menjadikan penyemakan imbas tablet lancar dengan banyak ciri yang dinaik taraf seperti menyusun Widget Perkhidmatan dengan saiz yang sama, dan gabungan Widget Perkhidmatan dan pintasan saiz berbeza untuk akses yang lebih mudah kepada kandungan dan ciri kegemaran anda. Ciri berbilang Tetingkap serba baharu menjadikan tablet sebagai alat berbilang tugas yang menonjol, dengan menyokong sehingga tiga tugas serentak. Ciri Pengganda Apl baharu dan dipertingkatkan membolehkan anda membuka sehingga tiga (3) tugasan berterusan dalam satu apl. Contohnya, apabila anda membuka WhatsApp untuk bersembang, dengan dua tetingkap sembang bersebelahan, serta satu tetingkap terapung tambahan.

Kesimpulan

HUAWEI MatePad SE 10.4-inci direka khas untuk cemerlang di dalam rumah, dengan paparannya yang luas, yang selesa untuk pengguna semua peringkat umur, dan ciri audiovisual yang mengasyikkan. Ia juga berfungsi sebagai teman pembelajaran dan hiburan utama untuk kanak-kanak, kerana ia sesuai untuk menghadiri kursus dalam talian dan menonton kartun. Atas sebab ini dan banyak lagi, MatePad SE ialah tablet yang sangat sesuai dalam mana-mana isi rumah.

Huawei MatePad SE 10.4 akan datang dalam dua konfigurasi, satu dengan sambungan WiFi sahaja manakala satu lagi mempunyai sokongan untuk sambungan LTE juga. Yang pertama akan datang dengan 4GB RAM dan 128GB storan, manakala yang kedua akan datang dengan hanya 4GB RAM dan 64GB storan sebaliknya. Walau bagaimanapun, tidak kira yang mana yang anda pilih, Huawei MatePad SE 10.4 masih berharga RM999 sahaja.

So what are you waiting for, visit our store now with RM5 Discount. Voucher Code: RM5DiscountBlog

If you have any questions or need help, feel free to contact our customer service

FACTORY MOBILE

Why Customers Prefer Factory Mobile?

Lowest Price

Our product is the lowest than others.

Fast & Free Shipping

We Provide Free & Fast Delivery Courier and Self Pickup

Original Device

We sell original devices only. We offer 1 year extended warranty for secondhand device. 

Fully Checking Guarantee

We make sure to do fully check the device before shipping to customers

Trade & Installment

We accept trade in and Installment for New and Secondhand phone

Start typing to see products you are looking for.