Baru sahaja diumumkan untuk pasaran Malaysia ialah telefon pintar Infinix Note 12 edisi 2023, yang dijadualkan untuk dijual di dalam negara lewat minggu ini. Tidak seperti pendahulunya, model jarak pertengahan yang lebih baharu hanya ditawarkan dalam satu konfigurasi untuk kedua-dua pemproses onboard dan pemilihan memorinya.

Keluaran Terbaru Infinix Note 12 2023

Sememangnya, edisi 2023 turut hadir dengan reka bentuk yang dikemas kini untuk panel belakangnya. Kali ini, telefon ini menampilkan pulau bulat yang besar untuk persediaan tiga kamera dan bukannya susunan menegak. Mendapat pulangan pada model ini ialah bingkai sekeliling rata dan paparan AMOLED True Color 6.7 inci dengan resolusi 1080 x 2400 px. Selain itu, ia juga mempunyai penderia cap jari yang dipasang di sisi, pembesar suara, bicu fon kepala 3.5 mm dan port USB-C.

Infinix Note 12 2023 dikuasakan oleh pemproses Mediatek Helio G99 yang digandingkan dengan 8GB RAM dan 128GB storan, yang pertama boleh dikembangkan hampir sehingga 5GB RAM tambahan, manakala pemain permainan boleh mengembangkan storan telefon untuk lebih banyak media dan permainan. Memakai Paparan AMOLED Warna Benar FHD+ 6.7-inci, pemain akan dilayan dengan pengalaman visual premium dengan warna terang paparan dan kecerahan yang sangat baik, Note 12 2023 juga merupakan peranti yang diperakui Widevine L1 supaya anda boleh menstrim Netflix dalam HD.

Main Game Tanpa Lag

Telefon pintar ini menampilkan Enjin Raksasa Berprestasi Tinggi MediaTek Helio G99 6nm yang berkuasa yang telah memanjangkan keupayaan RAM sehingga 13GB (8GB+5GB). Gabungan ini mendapat skor sehingga 385,052 pada ujian Antutu V9.3.5, dengan keupayaan RAM yang dilanjutkan mengurangkan ketinggalan dalam peranti sehingga 61%. Pengalaman permainan telefon pintar ini dikatakan lebih baik kerana, sama seperti semua telefon pintar siri Infinix Note, ia menggabungkan Kit Permainan Monster tandatangannya.

Kit permainan ini terdiri daripada XArena (Teknologi Penggalak Permainan Dar-Link), Peningkatan Grafik, Undur Semula, Sistem Taktil Motor Linear dengan Getaran 4D, Sistem Penyejukan Grafit 10 Lapisan dan Pembesar Suara Dwi dengan Resolusi Tinggi dan DTS. Selain itu, terdapat juga penambahan fungsi giroskopik fizikal, yang pastinya akan memberikan pengguna pengalaman permainan yang lebih realistik.

Kesimpulan

Infinix Note 12 2023 serba baharu dijangka mula dijual di Malaysia pada 7 Oktober 2022, di mana ia akan ditawarkan pada harga promosi istimewa RM 699 sahaja pada hari pelancaran. Di luar promosi ini, ia akan ditawarkan pada harga runcit yang disyorkan sebanyak RM 799 dan boleh pre-order dengan harga RM 500 melalui kedai rasmi jenama itu di Shopee dan website kami atau boleh walk in ke kedai kami. Dari segi pemilihan warna, telefon jarak pertengahan baharu ini akan tersedia dalam warna Kelabu Volkanik, Biru Tuscany atau Putih Alpine.

So what are you waiting for, if Infinix Note 12 2023 fits your taste, grab one for yourself now with RM5 Discount. Voucher Code: RM5DiscountBlog

If you have any questions or need help, feel free to contact our customer service

FACTORY MOBILE

Why Customers Prefer Factory Mobile?

Lowest Price

Our product is the lowest than others.

Fast & Free Shipping

We Provide Free & Fast Delivery Courier and Self Pickup

Original Device

We sell original devices only. We offer 1 year extended warranty for secondhand device. 

Fully Checking Guarantee

We make sure to do fully check the device before shipping to customers

Trade & Installment

We accept trade in and Installment for New and Secondhand phone

Start typing to see products you are looking for.