iPhone 14 Pro Max Rolex Edition

Jenama antarabangsa telefon pintar dan aksesori mewah Caviar mempersembahkan di tapak webnya koleksi yang dinaik taraf “Grand Complications” berdasarkan iPhone 14 Pro, khusus untuk jam tangan legenda Daytona oleh Rolex. Kini, peminat jenama jam tangan Switzerland akan dapat menambah pada koleksi mereka telefon pintar pertama dengan Cosmograph Daytona, yang ditanam terus ke dalam iPhone 14 Pro Max.

Caviar ialah jenama mewah yang mencipta versi reka bentuk alat Apple dan Samsung. Ini bukan kali pertama tukang emas Caviar diinspirasikan daripada jam tangan Rolex. Sebagai contoh, baru-baru ini, syarikat itu telah mengeluarkan koleksi yang dipanggil «Pair of Kings», di mana terdapat telefon pintar, mengulangi reka bentuk model paling terkenal jenama jam tangan.

iPhone 14 Pro Max "Dytona" Rolex Edition

Cosmograph Daytona oleh Rolex dinamakan sempena Daytona Beach and Road Course di Florida, Amerika Syarikat. Ia menjadi terkenal di dunia kerana Malcolm Campbell, yang telah mencatatkan rekod kelajuan 272.465 mph pada 22 Februari 1933. Hans Wilsdorf, pengasas Rolex, mencadangkan perkongsian kepada pemegang rekod, dan oleh itu pada tahun 1962 Rolex secara rasmi menaja perlumbaan kereta Daytona dan mula menghasilkan jam tangan dengan nama yang sama.

Daytona by Caviar ialah model hebat yang tiada tandingan dibuat dalam satu salinan. Sarung telefon dibuat dalam gaya kereta lumba tahun 1930-an, seperti Campbell’s Blue Bird: kereta yang sama yang mencatatkan rekod kelajuan dunia Daytona. Meter laju dan suis hiasan, diperbuat daripada emas, mencipta imej papan pemuka supercar, yang berjaya menghasilkan koleksi jam tangan Rolex Daytona yang hebat.

iPhone 14 Pro Max "Skeleton Booster" Rolex Edition

Skeleton Booster ialah reka bentuk di mana jam tangan rangka telah ditanam. Digabungkan dengan jeriji bertetulang hitam dan cahaya sejuk bolt titanium, ia memberikan telefon rupa kejam dengan interior dalaman supercar. Sementara itu, Skeleton Booster mempamerkan kerja dalaman yang rumit bagi dail rangka yang diimplan. Walaupun ia tidak disertakan dengan Daytona, telefon pintar itu masih memberi penghormatan kepada kenderaan empat roda dengan mencontohi “rupa kejam” mekanik supercar. Fikirkan “grill” titanium yang digilap, aksen karbon dan salutan PVD hitam yang tersembunyi. Terhad kepada hanya 99, Skeleton Booster sahaja.

Kesimpulan

Koleksi yang dikemas kini daripada Kaviar berdasarkan iPhone 14 Pro dipanggil “Komplikasi Besar”. Setiap telefon pintar dalam baris ini benar-benar rumit dengan kronograf mekanikal. Tidak mengejutkan, mereka luar biasa mencabar untuk dihasilkan. Keutamaan 2022 baharu mendapat jam tangan Rolex yang dibina pada badan telefon bersama penderia hiasan panel kawalan kereta lumba. Kemas kini Grand Complication terdiri daripada dua telefon pintar unik: Daytona dan Skeleton Booster. Estetika istimewa mereka paling baik dirasakan oleh mereka yang biasa dengan sejarah sukan permotoran profesional, tercermin dalam koleksi Rolex Daytona yang asal.

Caviar menawarkan iPhone 14 Pro Max Daytona dan iPhone 14 Pro Daytona dalam jumlah terhad tiga unit sahaja. Harga jualan bermula daripada $133,670 (~RM622,000) dan meningkat ke $135,420 (~RM630,00) sebuah. Skeleton Booster iPhone 14 Pro 128Gb berharga $10,320(~RM48,000)

So what are you waiting for, visit our store now with RM5 Discount. Voucher Code: RM5DiscountBlog

If you have any questions or need help, feel free to contact our customer service

FACTORY MOBILE

Why Customers Prefer Factory Mobile?

Lowest Price

Our product is the lowest than others.

Fast & Free Shipping

We Provide Free & Fast Delivery Courier and Self Pickup

Original Device

We sell original devices only. We offer 1 year extended warranty for secondhand device. 

Fully Checking Guarantee

We make sure to do fully check the device before shipping to customers

Trade & Installment

We accept trade in and Installment for New and Secondhand phone

Start typing to see products you are looking for.