iQOO terkenal dengan telefon pintar pembunuh utamanya. Walau bagaimanapun, walaupun berusia lebih 3 tahun setengah, jenama itu hanya terdapat di dua pasaran iaitu China dan India.

Tetapi kini, sub-jenama Vivo akhirnya bersedia untuk debut di pasaran baharu. Wilayah baharu ialah Malaysia.

Kehadirannya Di Malaysia

iQOO telah menyediakan profil Facebook dan Instagram untuk unit Malaysianya. Syarikat itu juga mengusik pelancaran telefon pintar di negara ini.

GSMArena menyatakan bahawa jenama itu akan memasuki pasaran bulan ini, memetik sumber yang boleh dipercayai. Malangnya, telefon sulung untuk negara adalah misteri.

Mengikut penggoda, iQOO mungkin mengeluarkan telefon bimbit julat pertengahan atas seperti siri nombor iQOO. Kerana syarikat itu menggoda perkongsian BMW M Motorsportnya. Bagi yang belum tahu, jenama ini terkenal kerana menjual telefon siri nombor iQOO edisi khas sebagai sebahagian daripada kerjasama yang dinyatakan di atas.

Ada kemungkinan iQOO boleh memasuki Malaysia dengan iQOO 9T (India), yang pada asalnya dipanggil iQOO 10 di China. Kami juga tidak boleh menolak kemungkinan iQOO mengeluarkan telefon bimbit serba baharu di negara ini kerana pengumuman Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 ditetapkan untuk minggu depan.

Bagaimanapun, lebih baik kita menunggu sehingga syarikat itu mendedahkan secara rasmi tarikh pelancaran serta perantinya. Sementara itu, beritahu kami tekaan anda di bahagian komen di bawah.

Leak Feature iQOO 11

Hari ini, halaman media sosial iQOO Malaysia telah menyiarkan teaser baharu. Syarikat itu telah mengesahkan bahawa telefon pintar iQOO baharu akan tiba tidak lama lagi.

Sebagai permulaan, hasil penanda aras yang bocor dalam talian telah membayangkan bahawa iQOO 11 5G mungkin menggunakan cipset Snapdragon 8 gen 2 terkini. Di Geekbench, ia menjaringkan 1451 dan 4681 mata masing-masing untuk teras tunggal dan berbilang teras. Penanda aras itu turut mendedahkan 12GB RAM, paparan AMOLED QHD 6.78 inci dengan kadar penyegaran 144Hz, dan bateri 5000mAh yang menyokong teknologi pengecasan pantas 100W.

Selain itu, reka bentuk itu tidak didedahkan dalam pengumuman penggoda. Tetapi jika kita perlu meneka, iQOO 11 5G mungkin kelihatan serupa dengan kereta BMW Motosport dan mungkin mempunyai beberapa warna kuning dan hitam. Baiklah, kita tunggu dan lihat sehingga itu.

Kesimpulan

Selain itu, reka bentuk itu tidak didedahkan dalam pengumuman penggoda. Tetapi jika kita perlu meneka, iQOO 11 5G mungkin kelihatan serupa dengan kereta BMW Motosport dan mungkin mempunyai beberapa warna kuning dan hitam. Baiklah, kita tunggu dan lihat sehingga itu. Selain itu, iQOO nampaknya telah bekerjasama dengan BMW Motorsport sempena pelancaran itu, yang mana kita mungkin dapat melihat edisi khas peranti BMW Motorsport yang akan dijual di sini, dan diharapkan, kita juga dapat melihat telefon itu sendiri di bilik pameran BMW.

So what are you waiting for, visit our store now with RM5 Discount. Voucher Code: RM5DiscountBlog

Why Customers Prefer Factory Mobile?

Lowest Price

Our product is the lowest than others.

Fast & Free Shipping

We Provide Free & Fast Delivery Courier and Self Pickup

Original Device

We sell original devices only. We offer 1 year extended warranty for secondhand device. 

Fully Checking Guarantee

We make sure to do fully check the device before shipping to customers

Trade & Installment

We accept trade in and Installment for New and Secondhand phone

Start typing to see products you are looking for.