Dilengkapi dengan kamera utama mod potret resolusi tinggi, Paparan 6.5 inci dan bateri sehingga 2 Hari

Samsung Malaysia Electronics mengumumkan ketibaan Galaxy A04, yang terbaru dalam keluarga siri A yang memberikan pelanggan akses kepada ciri-ciri canggih pada harga paling berpatutan. Berikutan pelancaran Galaxy A04s sebelum ini, Galaxy A04 kini boleh didapati di Malaysia menampilkan kamera utama 50MP yang dinaik taraf bersama mod potret, paparan 6.5 inci, dan hayat bateri 2 Hari kesemuanya dalam satu peranti ini. Telefon pintar mampu milik ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang mencari peranti yang dibina dengan ciri-ciri biasa dan kemesraan pengguna dalam fikiran, sama ada mereka dewasa muda, pelajar atau kanak-kanak.

“Galaxy A04 ialah telefon permulaan yang ideal untuk dihadiahkan kepada golongan dewasa muda atau bakal dewasa apabila mereka memulakan pengalaman telefon pintar pertama mereka. Ia adalah cinta pertama yang sempurna untuk mereka yang mencari peranti yang boleh dipercayai yang boleh membantu mereka dalam pelajaran, membantu mereka menangkap gambar yang jelas dengan rakan mereka dan membolehkan mereka melihat kandungan dan bermain permainan video,” kata Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Tiga A yang menjadikan Galaxy A04 layak dibeli ialah:

Fungsi Kamera Hebat yang "Awesome"

Jangan risau tentang terlepas gambar hebat itu atau peluang sempurna itu untuk potret—peranti ini membantu anda. Galaxy A04 termasuk kamera dwi dengan kamera utama beresolusi tinggi 50MP yang merakam foto dan video yang lebih jelas dengan kualiti terbaiknya, unit swafoto 5MP dan kamera kedalaman 2MP.

Tambahan pula, peranti ini termasuk pilihan potret bonus untuk mereka yang mencari telefon mampu milik dengan fungsi fotografi yang sangat baik. Dengan kamera hebat ini, anda boleh menangkap kenangan kegemaran anda pada bila-bila masa, pada bila-bila masa dan dari mana-mana lokasi.

Prestasi "Awesome" Yang Tidak Menghampakan Anda

Sentiasa bimbang telefon anda akan ketinggalan selepas penggunaan berpanjangan? Peranti ini dilengkapi dengan Octa-core 2.3 GHz (MediaTek P35) yang cekap untuk meningkatkan prestasi rutin harian anda dengan menjalankan apl anda dengan lebih pantas dan meningkatkan keupayaan berbilang tugas anda, menjadikan anda bebas bimbang tentang prestasi lembap! Chipset Galaxy A04 yang dipertingkatkan adalah lebih baik untuk operasi yang lebih lancar.

Namun begitu, dengan telefon pintar harga mampu milik sebegitu, anda boleh menyelami diri anda dalam skrin dan paparan 6.5 inci yang besar untuk pengalaman menonton yang luar biasa. Sama ada anda bermain permainan dengan rakan baik anda, menonton filem dalam talian atau mengadakan panggilan video dengan orang tersayang, paparan akan memenuhi keperluan anda dengan cekap. Selain daripada pengalaman menonton, anda tidak boleh mengabaikan ciri Dolby Atmos, yang menawarkan pengalaman bunyi sekeliling yang sama mengasyikkan seperti yang visual.

Bateri Yang "Awesone" Selepas Satu Single Recharge

Galaxy A04 menampilkan bateri berkuasa dengan kapasiti besar 5,000mAh untuk mengekalkan penggunaan harian anda lebih lama. Jadi jangan risau lagi tentang bateri telefon anda mati selepas bertahan sehari, Galaxy A04 menyertakan Bateri 2 Hari yang Hebat dan jika anda tergesa-gesa untuk mengecas semula, telefon menggunakan Pengecasan Pantas Suai 15W yang membantu anda menikmati kandungan kegemaran anda lebih lama dengan sekali caj[3]. Oleh itu, yakinlah tentang bateri yang mati pada anda kerana pengecasan pantas akan mengikat bateri telefon anda pada satu masa.

Satu lagi kelebihan bahawa storan dalaman Galaxy A04 boleh dilanjutkan sehingga kad SD mikro 1TB[4], jadi anda akan mempunyai banyak ruang untuk semua fail media, fail kerja dan permainan anda.

Kesimpulan

Dengan harga mampu milik ini, Galaxy A04 didatangkan dalam 3 jenis warna berkelas: Hitam, Tembaga dan Hijau pada harga runcit yang disyorkan RM559 untuk 4+64GB dan RM479 untuk 3+32GB.

Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics, berkata:

“Galaxy A04 ialah telefon permulaan yang ideal untuk dihadiahkan kepada golongan dewasa muda atau bakal dewasa apabila mereka memulakan pengalaman telefon pintar pertama mereka. Ia adalah cinta pertama yang sempurna untuk mereka yang mencari peranti yang boleh dipercayai yang boleh membantu mereka dalam pelajaran, membantu mereka menangkap foto yang jelas dengan rakan mereka dan membolehkan mereka melihat kandungan dan bermain permainan video.”

So what are you waiting for, visit our store now with RM5 Discount. Voucher Code: RM5DiscountBlog

If you have any questions or need help, feel free to contact our customer service

FACTORY MOBILE

Why Customers Prefer Factory Mobile?

Lowest Price

Our product is the lowest than others.

Fast & Free Shipping

We Provide Free & Fast Delivery Courier and Self Pickup

Original Device

We sell original devices only. We offer 1 year extended warranty for secondhand device. 

Fully Checking Guarantee

We make sure to do fully check the device before shipping to customers

Trade & Installment

We accept trade in and Installment for New and Secondhand phone

Start typing to see products you are looking for.