Apple mengeluarkan pelbagai produk baharu semasa acara ‘Far Out’ hari ini yang termasuk menyegarkan fon telinga pembatalan hingar aktif (ANC) yang sangat popular, AirPods Pro. AirPods Pro generasi ke-2 memaparkan pelbagai penambahbaikan berbanding pendahulunya, terutamanya kualiti bunyi yang lebih baik dan pembatalan hingar. Syukurlah, kami tidak perlu menunggu terlalu lama sebelum kami boleh mendapatkan sepasang fon telinga baharu. Pra-pesanan AirPods Pro 2 (2022) bermula pada 9 September dan pada acara ‘Far Out’ Apple mendedahkan bahawa fon kepala akan mula dihantar pada 23 September.

New Wirelesss Earphone

Walaupun banyak khabar angin mencadangkan bahawa AirPods Pro (2022) akan mendapat reka bentuk semula radikal, memilih rupa bulat, tanpa batang seperti Samsung Galaxy Buds+, AirPods Pro (2022) sebaliknya akan hadir dengan reka bentuk, rupa dan rasa yang sama. sebagai AirPods Pro yang asal.

Sarung pengecasan AirPods Pro (2022), bagaimanapun, akan menggunakan reka bentuk semula, kali ini lebih tinggi dan lebih sempit daripada sarung asal. Ia juga menambah pembesar suara pada bahagian bawah sarung, lanyard dan anda boleh mengecas AirPods Pro (2022) anda dengan pengecas Apple Watch atau MagSafe.

Spekulasi menyatakan bahawa Apple tidak dapat membungkus semua teknologi yang terdapat dalam AirPods Pro (2022) ke dalam pakej yang lebih kecil, sebaliknya memilih untuk mengekalkan reka bentuk klasik yang kini dan menumpukan pada penyampaian sebanyak mungkin ciri. Dan ya, AirPods baharu masih menggunakan Lightning berbanding USB-C, walaupun terus dikhabarkan bahawa masa depan USB-C produk Apple tidak dapat dielakkan.

Walau bagaimanapun, walaupun reka bentuk asasnya lebih kurang sama, AirPods Pro 2 akan membawa pelbagai ciri dan peningkatan baharu ke meja, namun begitu.

Feature Terbaru di AirPods Pro 2

Kes ini juga boleh dijejaki melalui “Find Me” atau melalui bunyi yang keluar daripada pembesar suara terbina dalam baharu. Ia juga mempunyai gelung lanyard dan mempunyai peluh dan kalis air tetapi malangnya, ia masih mengecas melalui kabel kilat untuk pengecasan berwayar dan bukan USB-C seperti yang dikhabarkan sebelum ini.

Selain itu, terdapat juga pemacu audio herotan rendah baharu dan penguat tersuai terbina dalam. AirPods Pro disebut-sebut mempunyai “bass yang lebih kaya” dan “bunyi sejernih kristal merentasi julat frekuensi yang lebih luas”. Apple juga memperkenalkan petua telinga XS baharu untuk lebih sesuai kepada mereka yang memerlukannya, yang seterusnya meningkatkan pembatalan hingar dan kualiti bunyi.

Penambahbaikan Terbaru Di AirPods Pro 2

Penambahbaikan ini adalah terima kasih kepada cip H2 serba baharu yang menjanakan fon telinga, yang didakwa Apple boleh membatalkan sehingga “dua kali ganda lebih banyak bunyi” berbanding AirPods Pro yang asal. Terdapat juga mod Ketelusan Adaptif baharu yang boleh meminimumkan keamatan bunyi yang kuat seperti siren atau alatan kuasa. Malah, Apple mendakwa bahawa ia boleh mengurangkan bunyi pada kira-kira 48,000 kali sesaat. Apple juga telah mengemas kini kawalan sentuhan AirPods Pro, di mana kini terdapat keupayaan untuk melaraskan kelantangan dengan meleret batang. Hayat bateri juga dipertingkatkan dengan Apple menuntut sehingga 6 jam pada satu cas dengan ANC dihidupkan dan sehingga 30 jam dengan ANC didayakan dengan sarung itu.

Kesimpulan

Di Malaysia, AirPods Pro generasi ke-2 dijual pada harga RM1099, walaupun Apple masih belum mengumumkan bila ia akan tersedia di rantau kita. Jadi, apakah pendapat anda tentang AirPods Pro baharu? Kongsi pendapat anda dengan kami dalam ulasan di bawah dan nantikan Factory Mobile untuk berita teknologi yang lebih sohor kini!

So what are you waiting for, if AirPods Pro 2  fits your taste, WE have something similar to AirPods Pro 2 which is  Honor Earbuds 3 Pro now with RM5 Discount. Voucher Code: RM5DiscountBlog

Stay Tuned for the product to be released in our store

If you have any questions or need help, feel free to contact our customer service

FACTORY MOBILE

Why Customers Prefer Factory Mobile?

Lowest Price

Our product is the lowest than others.

Fast & Free Shipping

We Provide Free & Fast Delivery Courier and Self Pickup

Original Device

We sell original devices only. We offer 1 year extended warranty for secondhand device. 

Fully Checking Guarantee

We make sure to do fully check the device before shipping to customers

Trade & Installment

We accept trade in and Installment for New and Secondhand phone

Start typing to see products you are looking for.