Xiaomi telah mengeluarkan Edisi Ultraman Jam Tangan Kanak-kanak Mi Rabbit di China. Jam tangan pintar kanak-kanak baharu ialah lelaran daripada Jam Tangan Telefon Kanak-Kanak Mi Rabbit. Jam tangan pintar menyokong WeChat dan QQ. Ia menggabungkan unsur-unsur Ultraman Cerro dengan beberapa tindakan transformasi eksklusif yang mungkin.

Jam tangan pintar baharu menyokong WeChat dan QQ. Terdapat banyak ciri menarik yang terdapat dalam jam tangan. Mi Rabbit Children’s Phone Watch Ultra mempunyai beberapa ciri yang menjadikannya berbeza daripada jam tangan pintar kanak-kanak tradisional. Anda juga boleh menambah rakan kepadanya melalui wechat mudah alih, QQ mudah alih. Dengan Telefon Watch, anda juga boleh menghantar mesej, membuat panggilan (audio dan video) dan berinteraksi dengan anak-anak anda dengan mudah. Kanak-kanak juga boleh membayar melalui jam tangan. Jam tangan Mi Rabbit Children Phone Watch ini menyokong pembayaran Alipay dan WeChat. Ia boleh menggunakan kod imbasan WeChat ibu bapa untuk membuka kod pembayaran dan ibu bapa juga boleh menetapkan had harian. Untuk Alipay, sokongan had penggunaan juga tersedia dan ibu bapa boleh melumpuhkannya pada bila-bila masa.

Specifikasi Ringkas

Menggunakan Mi Rabbit Children’s Phone Watch Ultra, terdapat banyak ciri yang menjadikannya agak berbeza daripada jam tangan kanak-kanak konvensional. Anda boleh menambah rakan dengan WeChat mudah alih, QQ mudah alih, serta jenama kanak-kanak lain, menonton versi WeChat atau QQ. Dengan Jam Tangan Telefon, anda juga boleh menghantar mesej, membuat panggilan (suara atau video) dan berkomunikasi dengan lancar. Mi Rabbit Children’s Phone Watch menyokong pembayaran Alipay dan WeChat.

Ia boleh menggunakan kod imbasan WeChat ibu bapa untuk membuka kod pembayaran dan ibu bapa boleh menetapkan had harian. Untuk Alipay, had penggunaan disokong dan ibu bapa boleh melumpuhkan ini pada bila-bila masa. Mi Rabbit Children’s Phone Watch Ultra mempunyai skrin 1.52 inci, kamera dwi 8MP/5MP, dan menyokong sambungan rangkaian 4G. Anda boleh bertukar antara kamera semasa panggilan video supaya ibu bapa mengetahui persekitaran tempat anaknya berada. Terdapat beberapa mod sukan dalam Edisi Ultraman Jam Tangan Kanak-kanak Mi Rabbit. Fungsi ujian pematuhan sukan dibangunkan untuk kanak-kanak sekolah rendah dan menengah dan bertujuan untuk meningkatkan prestasi dengan cepat.

Terdapat rakan sekelas XiaoAI terbina dalam, Soal Jawab ensiklopedia pengetahuan, kamus, jam penggera dan terjemahan suara bahasa Cina dan Inggeris. Ia juga menampilkan sambungan pintar MIJIA dan fungsi lain.

Smartwatch khas Xiaomi akan memberikan laporan dari detik ke detik tentang kanak-kanak seperti mata-mata

Jam Tangan Pintar Baharu: Pada masa kini terdapat jam tangan pintar dari setiap julat di pasaran, yang boleh dibeli oleh pelanggan dengan mengambil kira bajet dan keperluan mereka, tetapi jam tangan pintar untuk kanak-kanak adalah sedikit. Walau bagaimanapun, pilihan baharu telah datang di pasaran yang akan memainkan peranan penting dalam memastikan anak-anak anda selamat.

Smartwatch dengan GPS: Xiaomi telah mengeluarkan Mi Rabbit Children’s Phone Watch Ultraman Edition di China. Jam tangan pintar menyokong WeChat dan QQ. Anda akan dapat melihat banyak ciri dalam ini dan jika anda seorang ibu bapa, maka dengan bantuan jam tangan pintar ini, anda juga boleh menjejaki lokasi anak-anak anda. Terima kasih kepada jam tangan pintar ini, pengguna boleh membuat panggilan, menghantar mesej serta memanfaatkan banyak ciri lain.

Apa yang istimewa dalam jam tangan

Mi Rabbit Children’s Phone Watch Ultra mempunyai banyak ciri kuat yang menjadikannya unik. Dalam ciri ini, anda juga boleh menambah rakan padanya melalui wechat mudah alih, QQ mudah alih. Bukan itu sahaja, anda juga boleh membuat panggilan video di dalamnya bersama-sama dengan audio. Kanak-kanak juga boleh membuat pembayaran menggunakan jam tangan, yang merupakan ciri yang kukuh. Anda akan terkejut apabila mengetahui bahawa terima kasih kepada jam tangan pintar ini, anda boleh menjejaki anak anda di mana-mana sahaja. Ini adalah ciri yang berkuasa dan kebanyakan ibu bapa mahu menggunakannya kerana ia memastikan keselamatan anak-anak.

Kesimpulan

Xiaomi telah melancarkan jam tangan pintar khas untuk kanak-kanak, yang akan membolehkan ibu bapa bukan sahaja kekal berhubung dengan anak-anak pada setiap masa tetapi juga memerhatikan lokasi mereka. Ini boleh terbukti sangat berguna untuk orang seperti itu, yang anak-anaknya kecil dan pergi ke bimbingan sekolah. Sebenarnya, Xiaomi telah melancarkan Mi Rabbit Children’s Phone Watch Ultraman Edition di China.

Menurut maklumat, dalam jam tangan pintar ini, pengguna diberikan paparan terang bersaiz 1.52 inci, dwi kamera 8 megapiksel / 5 megapiksel, yang mana pengguna boleh membuat panggilan video. Jam tangan pintar ini dilengkapi dengan sambungan rangkaian 4G. Edisi Ultraman Jam Tangan Kanak-kanak Mi Rabbit menawarkan beberapa mod sukan, rakan sekelas XiaoAI terbina dalam, Soal Jawab ensiklopedia pengetahuan, kamus.

So what are you waiting for, visit our store now with RM5 Discount. Voucher Code: RM5DiscountBlog

If you have any questions or need help, feel free to contact our customer service

FACTORY MOBILE

Why Customers Prefer Factory Mobile?

Lowest Price

Our product is the lowest than others.

Fast & Free Shipping

We Provide Free & Fast Delivery Courier and Self Pickup

Original Device

We sell original devices only. We offer 1 year extended warranty for secondhand device. 

Fully Checking Guarantee

We make sure to do fully check the device before shipping to customers

Trade & Installment

We accept trade in and Installment for New and Secondhand phone

Start typing to see products you are looking for.